Hypnose mod OCD

Hvis du tror, at hypnose kun virker på tv fredag aften i bedste sendetid, så tro om igen. Hypnose er en meget udbredt behandlingsform, som har vist gode resultater mod flere forskellige sygdomme. Heriblandt OCD.

Med hypnosen slipper du tvangstanker og tvangshandlinger, og alt du skal gøre er at slappe af, lytte og følge hypnotisørens anvisninger.

Og bedst af alt, så behøver det ikke at være dyrt. Faktisk kan du komme i gang hjemmefra med hypnose direkte på computeren eller din telefon/tablet.

Læs mere her under.

Hypnose mod OCD lydfil

Mange psykologer tilbyder behandling mod OCD med hypnose, men du kan faktisk selv komme i gang hjemme på sofaen eller i sengen med hypnose mod OCD som lydfil.

Du kan downloade Overvind OCD – Slip af med tvangshandlinger og tvangstanker ved at klikke på knappen her under.

I afsnittet herunder kan du læse mere om, hvordan hypnose virker mod OCD, og ja. Alle kan hypnotiseres.

Sådan virker hypnose

Når du er i hypnose, bliver hjernen påvirket, men man ved ikke præcis, hvorfor hypnose virker.

Alligevel er det fakta, at hypnose har vist sig meget effektivt overfor dårlige vaner som fx rygning. Det er samme mekanisme der kommer i spil, når hypnosen virker mod OCD.

Alle kan hypnotiseres, men der vil være forskellig effekt fra person til person. For nogle kan det være nok med en gang hypnose, mens andre har bedre af flere behandlinger. I tilfældet med lydfilen vil det betyde, at man lytter til den flere gange over en periode.

Alligevel tyder noget på, at hypnosen påvirker det limbiske system, som har stor betydning for menneskers følelser og adfærd. Under hypnose er derfor fokus på ønsket positiv adfærd, som bliver koblet til adfærd og følelser.

Lagringen i det limbiske system er med til at sikre, at du efter hypnosen kan trække på den positive adfærd, som der har været fokus på under hypnosen mod OCD.

Er du stadig ikke sikker på, at hypnose mod OCD er noget for dig? Prøv det her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Hypnose mod OCD, 3.0 out of 5 based on 2 ratings