OCD bøger

Der findes mange bøger om OCD, og OCD bøger kan være gode, hvis man søger mere viden om sygdommen. Bøger om OCD spænder bredt fra selvhjælpsbøger til bøger for pårørende til OCD syge.

ocd bog by Doug Robichaud

Der er mange fordele ved at læse om OCD i bøger. I en bog om OCD kan du læse, hvor du har lyst.

Der er mange fordele ved at læse bøger om OCD. Først og fremmest kan du bestille dem på nettet og få dem leveret diskret, hvis du synes, det er pinligt at købe dem i butikken. Dernæst kan læse om OCD i bøger, der hvor du normalt ville læse bøger. Det kan være på ferien, hjemme i stolen eller i toget til og fra arbejde.

De fleste OCD bøger er skrevet af læger og sygeplejersker, som har arbejdet med OCD i mange år. De har oplevet mange behandlinger af OCD af både børn og voksne. Når du køber en bog om OCD, får du derfor mange års erfaringer fra folk, som ved, hvad de snakker om.

Priserne på bøger om OCD er rimelige. Du kan købe dem fra 50 til 500 kroner og heldigvis hænger pris og kvalitet ikke altid sammen. Ofte vil du få mere ud af en kortere bog, som er skrevet specifikt til OCD ramte og pårørende til OCD syge. Så drop de lægefaglige bøger om OCD i første omgang.

OCDtest.dk har taget et kig på markedet og giver her et indblik i OCD litteraturen.

OCD Bog for børn

I kategorien OCD bøger for børn findes der mange spændende bøger, som alle på et pædagogisk sprog klæder barnet på til leve med OCD og forstå OCD i børnehøjde.

Skal jeg fortælle dig om OCD?

Forfatter: Amita Jassi; ISBN: 9788777069147; Forlag: Dansk Psykologisk Forlag

Bogen henvender sig til børn fra syv-års alderen og op efter. I bogen møder vi Katrine, som først og fremmest fortæller, hvad OCD er for noget. Dernæst bliver vi ført i hendes univers af gode råd. Hun fortæller, hvordan det er leve med OCD og hvordan hun klarer hverdagen med skole, venner og fritidsinteresser.

Køb Skal jeg fortælle dig om OCD? hos Bog og Ide for 149,-

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
OCD bøger, 5.0 out of 5 based on 1 rating